ADANA- Haftalık, on beş günlük ve aylık gazetelerin imtiyaz sahiplerinin oluşturduğu Yerel Medya Güçbirliği Platformu’nun Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Başkan Kamil Yalçın Göl’den kurdukları oluşum hakkında bilgiler aldı. Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu doğru, tarafsız bir şekilde bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri olduğunu, bu nedenle yerel basını fazlasıyla önemsediklerini ifade etti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, gazeteler arasında ayrımcılık yapılmasının asla kabul edilemeyeceğini, mevcut sorunlarının çözümü noktasında Yerel Medya Güç Birliği Platformu’na çalışmalarında başarılar diledi.

40 gazete ile 24 internet haber portalının yer aldığı Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nun Başkanı Kamil Yalçın Göl kendilerini kabulünden dolayı Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül’e teşekkürlerini iletti.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ile yapılan görüşme esnasında Yerel Medya Güçbirliği Platformu yönetim kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Türk, Halise Tekbaş, Cengiz Durak ve Dursun Dağtekin de hazır bulundu.

YEREL MEDYA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir