Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Vee Telegram’a Klasörleme Özelliği Geldi Telegram kullanıcılarının uzun süredir beklediği sohbetleri klasörlere-kategorilere ayırma özelliği nihayet geçtiğimiz günler de tüm platformlar için kullanıma sunuldu.

Telegram’ı kullananlar bilir; sohbet edilen kişi-grup-kanal-bot sayısı arttıkça bunları takibi zorlaştı ve bu yüzden özelliklere göre  ayırma gereksinimi iyice arttı işte bu noktada benim de sürekli istekler listesinin başında tuttuğum özellik geldi ve karmaşa sona erdi. Artık çok fazla sohbetiniz varsa, iş ve okul sohbetlerini, üye olduğunuz grupları, takip ettiğiniz kanalları, çeşitli amaçlı kullandığınız botları  ayrı sekmeler ile ayırabilirsiniz yada kişisel olarak kendiniz istediğiniz isimde (isim yanında icon da kullanabilir yada isim yerine sadece icon da kullanabilirsiniz ) klasörler yaratıp sohbetlerinizin bu klasör-sekme altında gözükmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca klasörlerde hariç tutmak istedikleriniz ile ilgili ayarlar da mevcut.

Sohbetlerinizi  gizlemek istiyorsanız, klasörlere ihtiyacınız yok – basitçe arşive gönderin. 1000 aboneden fazla kanal sahipleri, paylaşımları için detaylı istatistikleri artık görebiliyor. Telegram tüm Dünya’nın Corona virüsü Covid-19 ile mücadele ettiği şu günler de yeni animasyonlu ifade ve çıkartmalar ekledi. Öneriler almak için herhangi bir sohbette Coronavirus  yazın ve önerileri görün:) yada Stickers-Etiketlerden virus sticker setini yükleyin. Tüm sohbeteri belirli bir türe dahil edebilir veya hariç bırakabilirsiniz, Kanallar veya Unread gibi – ya da başka biri.

Arşivlenmiş Sohbetler Sohbet Klasörleri, sohbetlerinizi daha görünür yapmak için en iyi şekilde çalışır. k Ancak sohbetlerinizi gizlemeyi istiyorsanız, arşivlemeyi deneyin. Bir sohbeti arşivlenmiş sohbetler klasörüne aktarmak için sola kaydırın. Arşivde sohbetten bir bildirim alırsanız, arşivden çıkacak ve sohbet listesine geri dönecektir. Sessiz sohbetler, sonsuza dek arşivde kalırlar.

Arşivlenmiş Sohbetler Sohbet Klasörleri, sohbetlerinizi daha görünür yapmak için en iyi şekilde çalışır. k Ancak sohbetlerinizi gizlemeyi istiyorsanız, arşivlemeyi deneyin. Bir sohbeti arşivlenmiş sohbetler klasörüne aktarmak için sola kaydırın. Arşivde sohbetten bir bildirim alırsanız, arşivden çıkacak ve sohbet listesine geri dönecektir. Sessiz sohbetler, sonsuza dek arşivde kalırlar.

Sola kaydırarak arşivi gizleyebilirsiniz. Tekrar görmek için aşağı kaydırın. Android’de Klasörleri kullanıyorsanız, arşivleme için kaydırma çalışmaz. Onun yerine, Sohbete uzun basma ile toplu eylemler menüsünü açarak sohbetleri seçin ve sonra sabitleyin, sessize alın, arşivleyin ya da silin.

Masaüstü Senkronizasyonu Telegram’daki her şey (Gizli Sohbetler hariç-sadece cihazda kayıtlı kalırlar) gibi Sohbet Klasörleri de Masaüstü Uygulamaları dahil tüm uygulamalarda senkronize olur. Bilgisayar ekranınızda fazladan alan sağlamak için, klasörler için bir yan çubuk eklendi – ayrıca klasörlerinize bazı ikonlar da ekleyebilirsiniz. Çoklu platform olan Telegram Desktop‘ı ya da macOS uygulaması‘nı da yükleyin. Bunlardan birini kullanmıyorsanız, Telegram’ın yarısından keyif alıyorsunuz demektir. Yeni Animasyolu İfadeler Animasyonlu ifade ordumuza son eklemeler, cesur olmanızı ve arkadaşlarınızı sağlıklı ve güvende tutmanıza yardım eder.

Nasıl göründüklerine bakmak için , , , , , , , , , , , ya da ifadelerini gönderin. Ayrıca birçok çıkartma paketi de eklendi. Önerileri görmek için herhangi bir sohbette ifadesini yazın: Android’de Ses Kayıt Animasyonları Telegram tasarımcıları, ses ya da video mesaj kaydederken bazı animasyonlar ekledi. İpucu: Kaydederken parmağınızı yukarı kaydırabilir ve butonu tutmadan konuşmanızı kaydedebilirsiniz? Kanal İstatistikleri 1000 aboneden daha fazla bir kanalınız varsa, paylaşımlarınızın büyümesi ve performansı hakkında detaylı istatistikleri görebilirsiniz. Bu bilgi ile, neyin işe yaradığını ve neyin gerçekten işe yaradığını bulabilirsiniz. mesela : Kedi Resimleri. Evde kalın, güvende kalın ve beni takipte kalın!

Kaynak: Türk İnternet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir