Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Esed’e ait Rus yapımı savaş uçağının düşürülme anı

Türk Silahlı Kuvvetleri Esed’e verilen Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilme süresinin dolmasıyla rejime ait hedefleri gece saat 00.00 sularında vurmaya başladı. TSK’nın Esed’e ait olan Rus savaş uçağını düşürdüğü anlar kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Esed’e verilen Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilme süresinin dolmasıyla rejime ait hedefleri gece saat 00.00 sularında vurmaya başladı. TSK’nın Esed’e ait olan Rus savaş uçağını düşürdüğü anlar kaydedildi. TSK’nın İdlib bölgesinde gece saatlerinden itibaren yoğun ateş altına aldığı Esed rejimine ait hedefler imha edilmeye devam ederken Gelen son bilgide, Suriye Serakin kentinde rejime ait olan Rus yapımı SU-24 savaş uçağının düşürüldüğü öğrenildi.

Düşürülen Uçakta 2 Pilot Vardı

TSK tarafından düşürülen Rus yapımı savaş uçağının Serakib bölgesinde yer alan köylere saldırı hazırlığında olduğu belirtilirken uçak içinde 2 pilotun olduğu ve durumları ile ilgili henüz bilgi verilmesiği öğrenildi.

Türkiye’nin Esed Rejimine Verdiği Süre Bitti

Esed rejiminin hain saldırısı ile 34 kahraman şehidimizi uğurlarken Türk Silahlı Kuvvetleri misilleme saldırıları ile rejime ait hedefleri ateş altına almaya devam etmiş ve rejime ait olan 200’den fazla hedef ateş altına alınmıştı. Bunun yanı sıra Türkiye tarafından Esed rejimine tanınan Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilmesi süresi sona erdi. Sürenin dolmasıyla gece saat 00.00 sularında bölgede tansiyon yükseldi ve TSK, SİHA, top ve füzelerle çok sayıda rejim hedefini vurdu. 

TSK İdlib’de Gökyüzünü Aydınlatırken Bayraktar’ın Sözleri Gündeme Geldi

TSK İdlib’de şehitlerimizin ardından operasyona devam ederken sosyal medyada İHA ve SİHA’ları üreten şirketlerden biri olan Baykar’ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’ın yıllar önce çekilen videosu gündeme geldi. Yıllar önce çektiği videoda henüz İHA üretiminde yolun başında olan Bayraktar, Türkiye’nin 5 sene içerisinde eğer İHA’lar desteklenirse dünyada bir numara olabileceğini belirtmişti. Bu teknolojiyi yakalamanın Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Bayraktar, projenin ne kadar önemli olduğunu sözleyile vurgulamıştı. Özellikle üzerinde mühimmat yüklü olan SİHA’ların bölgedeki son gelişmelerin ardından Suriye üzerinde birden fazla ve birlikte olarak hareket ettikleri görüldü. Birlikte hareket eden SİHA’ların sonuç almada daha hızlı olduğu ve adeta uçan ordu görevini gördüğü belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir