Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Bakan Berat Albayrak:

Tüm ekonomik saldırıları püskürttük

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin açıklamalar yaptı. Türkiye                          ekonomisinin dünyanın en büyük saldırısına maruz kaldığını ancak tekrar de masaya yumruk                vurularak saldırıların püskürtüldüğünü söyledi.Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

“Dünyanın en büyük ekonomik saldırısıyla karşı karşıya kaldık. O saldırıda birileri Türkiye                         ekonomisi batacak diye hayaller kurdu. Ancak biz o saldırılara karşı masaya yumruğumuzu                      vurduk ve doları 5 liraya düşürdük.

KOBİ VE ESNAFA BÜYÜK DESTEK                                                                                                               Son bir iki ayda ekonomideki önemli gelişmelerle beraber 81 bin KOBİ’mize 25 milyar liralık                           çok müsait maliyetlerle kredi imkanı sağladık. Yaklaşık 77 bin 500 esnafımıza da son bir ayda                      7,5 milyar liralık finansman sağladık.

2,5 MİLYONA İSTİHDAM SAĞLANACAK

Bu hafta iş dünyası ile bir araya geldik ve bu yıldan itibaren 2,5 milyon kişiye istihdam sürecini                    de başlattık. Tüm bu saldırıları püskürtüp, yolumuza daha da sağlam adımlarla devam edeceğiz.”

0 thoughts on “KOBİ VE ESNAFA BÜYÜK DESTEK”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir