Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

#Ramazan Çimen ile ASKF şahlanır’’

#ADANA– Yüksel Gençlik Spor Kulübü’nden başkanlık yolunda emin adımlarla ilerleyen ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen’e tam destek.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, kulüplerden ve spor camiasından yoğun ilgi görmeye devam ediyor..

RAMAZAN ÇİMEN İÇİMİZDEN BİRİSİ

Ramazan Çimen’in sevilen ve sporun içerisinde olan bir isim olduğunu belirten Yüksel Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, “ Yıllardır tanıdığımız değerli bir spor adamı olduğu için kendisine her zaman sempati duyduk. Bize bizden olan, bizi tanıyan Adanalı birisi lazım.

#Sporu seven, spora destek olacak, spora zaman ayıracak, katkıda bulunacak birisi lazım. Ramazan Çimen bizlerin arzu ettiği başkandır. Kendisi Adana amatörleri için büyük şanstır.

Yıllardır tanıdığımız değerli bir spor adamı olduğu için kendisine her zaman sempati duyduk. Onun gibi spordan beklentisi olmayan, amatör spora yıllardır maddi-manevi desteklerde bulunan birisinin ASKF ’yi yönetmesi gerekiyor. Ramazan Çimen ve ekibi ile ASKF şahlanır” şeklinde konuştu.

01 HABER AJANS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir