Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/u8559022/public_html/wp-content/themes/newsup/single.php on line 88

Berrin Direk  Uludağ’ da Kar Üstünde  Noel Anne Olacak!

Fotomodel, oyuncu ve iş kadını,

Berrin Direk, bu sene de geçtiğimiz sene kış ayında olduğu gibi, kar tatilini Uludağ’da yapacak.

Doğa sporlarını sevdiğini kışın da kış sporu olarak kayak yapmayı ve Uludağ seven güzel model bu senede kış ayında ‘Noel Anne Çekimleri’ için kar altında Uludağ da çekim yapacağını duyurdu. Kar üstünde Noel anne pozu verecek olan modelin can alıcı pozları merakla yılbaşını süsleyecek gibi.

Peki Berrin DİREK kimdir?

1993 Kadirli doğumlu olan Berrin DİREK. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro, kamera önü diksiyon doğaçlama eğitimleri aldı, sonrasında modellik okulunda fotomodellik üzerine eğitimler alan Berrin DİREK, Kosgeb’de genç girişimcilik eğitimi aldı ve hafta sonları yabancı dil eğitimleri ile kendini geliştirmeye devam etmekte.

Aşkın Bedeli, Deli Kız TV filminde rol alan Berrin DİREK. Profesyonel anlamda modellik hayatını da sürdürmekte.

Aktif ve başarıya aç kişiliği sebebi ile, www.berrindirekmoda.com E ticaret sitesini kurarak modaya da yön vermeye devam etmekte. Fotomodellik ve oyunculuk dışında ticaret ve iş kadını. Aynı zamanda köşe yazarlığı da, durmak bilmeden başarıyla devam etmekte.

One thought on “BERRİN DİREK ”NOEL ANNE OLACAK””

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir